Saturday, December 15, 2007

Svenskfest på Vales street

Ojojoj vilken kväll igår! Det var drama och händelser så det räcker o blir över! Mitt numera EX fick för sig att storma lägenheten för att hämta "his stuff". Själv fick jag tillbaka mitt snorkel-kit som legat i hans bil i... typ 3 månader. Åh tack, jag hade ju saknat den så mycket! Väldigt dramatiskt i vilket fall som helst, och vad ska man säga... alltid tråkigt när break-ups slutar såhär!

Svenskfesten var i alla fall väldans rolig. Och MYCKET folk var det! Tror att ungefär alla svenskar i Santa Barbara var där. Hela huset var fullt av folk, och det var svettigt värre!

Men som sagt... en kul kväll! Och som grädden på moset lyckades jag avsluta kvällen med att bli upphånglad av min bästa killkompis. Underbart. Haha, kan väl inte annat än skratta åt det nu! ;)

Idag har jag ont i ryggen igen (eller har haft det ett par dagar), samma ryggont som sist. VET INTE varför min rygg gör såhär mot mig, jag har ju för fan tränat upp den! Måste ha sträckt mig... på något väldigt konstigt sätt. Det suger i vilket fall som helst.

Ne, nu ska jag börja tvätta och städa inför min avfärd på onsdag. Och det är min tur att städa badrummet. ÅÅHH vad kul...

Hoppas ni känner av ironin i det här inlägget.

Puss och kram!

1 comment:

Anonymous said...

Det finns många orsaker till att man sträcker ryggen..........hmmm?!


P/M