Saturday, December 22, 2007

New yooork new yoooork

Ojojoj vilken första kväll in NY! Som vanligt blev allting kalabalik från början, men det fixade sig! Sen fick vi naturligtvis ett jävla skitrum allllra högst upp på vinden, hisssen gick inte ens ända upp!! Men som tur är fungerade inte toaletten, blev stop i den HELA tiden, så lilla flisan ringde o klagade o fick prata med managern o hela paketet ;) Så nu sitter vi här i ett nytt rum som är större, finare och bättre på alla sätt :D Ibland är det grymt bra att klaga.

Igår var vi på Home och Retreat med hela svenskgänget, det var mucho kul att gå ut på en nattklubb igen! Gratis inträde o gratis sprit hela kvällen, så det blev ganska billigt :) På vägen hem stannade vi på en riktigt tvättäkta american diner, det kändes som man satt i en jäkla film! Myspys var det :) Sen åkte vi tillbaka till hotellet o SOV!

Idag har vi typ sovit bort halva dagen... oops... men sängen var så skön! Skit samma, har ju en hel vecka kvar här :)

Vi bor en block från empire state building - mucho najs om jag får säga det själv! Bor precis bredvid fifth avenue också... lyxischmyxi!

Ikväll blir det Home igen, men först middag någonstans!

Förresten - HÄR ÄR SVIIIINKALLT!!!!!!!! Håller på att frysa ihjäl. Har fått typ "Skavsår" på kinderna från den svinkalla blåsten... tror inte min hud är så van vid det.... så nu ser jag ut som en jäkla påskkärring... Oh well!

Skriver mer senare, för nu funkar ju internet (gjorde inte det uppe i vindsrummet haha)

Puss o kram!! Snart ses viiii, nästan allihop i alla fall!!

Fast mest saknar jag mormor, spiken o aya! haha :D pussssss

2 comments:

Anonymous said...

Längtar efter Dig! See you on Friday! Puuuuussss!

MAM

Anonymous said...

Åja, inte ensam om att längta - ja mest efter deeej, men även NY here we come! Yippee!/ninisen